Известие

Collapse
No announcement yet.

Скъсано жило за отваряне на капачката на резервоара?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скъсано жило за отваряне на капачката на резервоара?

Здравейте колеги, търсих информация за този проблем, който днес ми се стовари на главата, но не намерих нищо конкретно! Та днес отидох да зареждам и се опитах да си отворя капачката на резервоара и не-ставаше, беше замръзнало жилото ли, че капачката ли! От багажника пробвах със връзчицата, но тя се скъса....пак пробвах от ръчката на купето, в това време тоя на бензиностанцията дърпаше капачката, докато аз дърпах ръчката и усетих как самата ръчка за отваряне на капачката за резервоара, стана една хлабава и си казах, край сигурно жилото се скъса! Та въпроса ми е, как да отстраня проблема, къде се намира това жило и много ли е сложно сам да си го сменя?

Колега замразнал е механизма, миналата зима го гледах този филм и единствения начин с който я отворих беше с отверка защото спешно трябваше да патувам.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
      Колега замразнал е механизма, миналата зима го гледах този филм и единствения начин с който я отворих беше с отверка защото спешно трябваше да патувам.
      Да, наистина е бил замръзнал механизма...оправи се! Благодаря ти колега...!
      Last edited by grenlould; d.m.y г., 21:59.

Comment

Working...
      X